Hvad er inde i AlkaPod's filtre og hvordan virker de?

AlkaPod er fremstillet som en flaske med skruelåg i rustfrit stål. AlkaPod bliver hermed en bærbar alkalisk ion vand reductor, som konverterer normalt vand til alkalisk ioniseret vand.

De to filtre i AlkaPod er fremstillet af 13 forskellige typer af naturlige materialer, såsom: Dybe-infrarøde sten, marfan sten, muyu jade, ler, turmalin, nano sølv pulver, kaolinske jordarter, sjældne jordarter osv. De er videnskabeligt sammensat i overensstemmelse med menneskets sundhed i et stærkt forhold.

Hæld normalt vand i flasken og lad de stå i 5-10 minutter, de 13 mineraler og materialer vil blive aktiveret og konvertere det normale vand til alkalisk ioniseret vand.

Mineralernes funktion i filtrene:


Turmalin i AlkaPod

Turmalin:

Turmalin er også kendt som "Elektronisk sten". Findes hovedsageligt i Brasilien, Kina og Israel. Dette mineral har mange farvevariationer og har derfor været meget værdsat gennem tiderne. Når mineralet udsættes for vand, fremkalder det elektrolyse og genererer negative ioner. Det ioniserer også vandmolekylerne ved at reducere deres størrelse (negativ ion effekt).
Mineralet udsender negative ioner og infrarøde stråler der mindsker vandmolekyle klyngerne. Infrarøde stråler har vist sig at fremme vækst og heling af levende celler.

Primære funktioner:
* Negativ ion generation.
* Genererer elektrisk overfladespænding.
* Termisk effekt.Zeolite i AlkaPod

Zeolite:

Zeolitter er en gruppe af mineraler med en fire-sidet bikube struktur og, sjældent blandt mineralerne, en negativ magnetisk ladning. Virkningen af den struktur og det magnetiske felt er, at zeolit trækker tungmetaller og giftstoffer til sig og opsluger dem. Toksiner kommer ind og de kan ikke slippe ud. Zeolit bærer dem sikkert og problemfrit ud af kroppen gennem den normale fordøjelse.

Zeolitter er mineraler, der har en mikro-porøs struktur som dannes når vulkanske klipper og aske reagerede med alkalisk grundvand. De negativt ladede zeolit mineraler giver mulighed for at udveksle positivt ladede partikler med omkringliggende elementer uden at miste deres struktur. Derfor fungerer zeolit krystaller som "mikro-svampe" der absorberer de frie radikaler, kræftfremkaldende stoffer og viruspartikler.

Zeolit er en unik antioxidant. Traditionelle antioxidanter absorberer frie radikaler, zeolit fanger frie radikaler i sin struktur, inaktivere og fjerne dem. Derfor er det et supplement til ekstra antioxidanter. Zeolit fælder og annullerer nitrosaminer i fordøjelseskanalen. Nitrosaminer er kræftfremkaldende stoffer som findes i forarbejdet kød. Nitrosaminer er også en forårsagende faktor ved type-II diabetes. Fordi zeolit er et negativt ladet mineral der naturligt tiltrækker tunge toksiner (som er positivt ladede) og fanger dem i sit bur-lignende struktur. Dette omfatter tungmetaller, pesticider, herbicider, og andre positivt ladede toksiner.

Maifanshi i AlkaPod

Maifanshi:

Maifanshi fremkommer i bjergdalenes vandløb fra porfyrholdige ærtegrus, kaldet Maifanshi i det gamle Kina på grund af deres udseende som en stor brun ris bold Yongming. Maifanite er brugt i medicin, nedsænket i drikkevandet de drikker, men også til badning, velvære og for at undersøge farmakodynamik (forhold som gør sig gældende for et lægemiddels virkemåde i organismen). I de seneste år har Japan værdsat Maifanite som en kraftfuld sundheds sten.

Maifanshi indeholdt i mineraler og kemiske sammensætninger, uanset om de er konventionelle eller kemiske analyser med moderne test-teknikker, har analyserne vist sig at indeholde sjældne radioaktivt jordarter, elementer som alle er de rigtige gavnlige ingredienser for den menneskelige organisme og tilmed uskadelige. Bruges de med medicin, opfylder deres indhold fuldstændigt de lægelige og sundhedsmæssige standarder.

Bruges maifanshi i drikkevand, vil det hjælpe til at øge den menneskelige organismes optag af en række forskellige mineraler og det ioniserede vand. Dette medvirker aktivt til at foretage ændringer. Samtidig absorberer maifanshi vand på grund af forurening fra giftige stoffer som kviksølv, cadmium, phthalsyre estere (Pnthalualidestcr), cyanid (cgauil) klor og bakterier, og dermed frembringer rent vand i aktiviteten af mineralvandet. Derfor kan det langsigtede forbrug af dette vand, hjælpe den menneskelige krop til at absorberer mineralske næringsstoffer, fjerne giftige stoffer, samt regulerer stofskiftet.

Infrarøde sten i AlkaPod

Infrarøde sten:

Infrarødt lys er en styrkende faktor for kroppens modstandskraft over for smitsomme sygdomme, øger ilt kapaciteten i blodet og forøger tolerancen over for stress. Eksponering for infrarøde forøger lymfocytter og neutrofile, og reducerer hyppigheden af forkølelser og luftvejsinfektioner.

Anti-ældnings faktor
Infrarødt lys stimulerer produktionen af celle væv og fremmer hurtigt regeneration af hud og væv i områder der udsættes for de helbredende stråler. Infrarødt lys forøger cellestofskiftet ved at stimulere aktiviteten af mitokondrier, udløse enzymaktivitet, udskylning af toksiner og mindske smerter og hævelser.

Gavner hele kroppen
Regelmæssig eksponering for infrarøde stråler svarer til motion i sin virkning på kroppen. Forbedring af blodtryk, blodsukker, og giver en forøgning af ilt og næringsstoffer til dine celler, resulterer i øget muskelstyrke, vitalitet og mental stabilitet.
De naturlig bølgelængder fra infrarødt lys er en afgørende betydning for knoglevækst, samt tiæ at forebygge knogleskørhed, regulering af hormonelle funktioner, og styrke dit immunforsvar.
Far infrarøde stråler påvirker også hormonbalancen positivt.

Muyu sten i AlkaPod

Muyu sten:

Muyu sten (muyu Jade) er en slags ædelsten som findes i Kina. Med sin struktur er det karakteriseret ved krystallinske korn og dens smukke åre. Muyu sten kaldes også af geologer for "Træ korns jade". Det påvist af Kinas Nationale Bureau for Geology og Miner, at Muyu sten stammer fra marine depositum i den tidlige palæozoiske era for omkring 500 millioner til 700 millioner år siden. I rød sandaltræ eller grå lilla rød farve, indeholder muyu sten følgende kemiske elementer:
Kalium (K), natrium (Na), magnesium (Mg), selen (Se), jern (Fe), lithium (Li), zink (Zn ), osv., og det i værdier der er to til otte gange højere end i andre carbonat klipper og sten.

På kinesisk er den bogstavelige betydning af muyu sten, en "træ fiske sten". Når man stifter bekendskab med muyu sten bliver man først forvirret, er det af træ? fisk? eller en sten? Faktisk, er det en slags sten, der indeholder 26 typer af mineraler. Ved at gennembløde den, kan mange elementer såsom selen, zink, jern, kobolt, strontium, fluor og mangan frigives. Hvis den dyppes i vand i to timer, vil vandet være tæt på eller nå standarderne for højkvalitets mineralvand. Det er godt for vores helbred. Så "træ fisk sten" bruges normalt til fremstilling af kopper, tepotter, termoflasker, osv.

Ernæringseksperter mener, at muyu sten er et ideelt og højkvalitetsmateriale til drikke sæt, service, og til forskellige rum dekorationer. Produkter udskåret og poleret fra muyu sten er meget værdifulde for sundheds-opbevaring, indsamling, og fremvisning. De er virkelig en sundheds skat, der sjældent findes andre steder i verden.

Ler i AlkaPod

Ler:

Bentonit ler er kendt for at have mange anvendelsesmuligheder for fremme af sundheden i planter, dyr og mennesker. Naturligt absorberende og meget skånsom mod organismen, kan bentonit ler behandle forskellige hud- og indre lidelser og tiltrække og neutralisere giftstoffer i tarmkanalen. Det kan fjerne fødevareallergi, madforgiftning, slim colitis, spastisk colitis, virusinfektioner, maveinfluenza, og parasitter (parasitter er ikke i stand til at formere sig i forekomsten af ler). Der er næsten ingen mave sygdom ler ikke vil behandle. Det beriger og balancer blod. Det adsorberer stråling (mobiltelefoner, mikrobølgeovne, røgntenstråler, tv og bestrålede fødevarer). Det har været anvendt mod alkoholisme, gigt, grå stær, diabetisk neuropati, smertebehandling, åbne sår, diarré, hæmorider, mavesår, dyre-og giftige insektbid, akne, anæmi, i virkeligheden er listen over anvendelser for lang til denne artikel. Det blev brugt under Balkan-krigen i 1910 at reducere dødeligheden som følge af kolera blandt de soldater fra treds til tre procent.

De indfødte amerikanere kalder det "Ee-Wah-Kee" som betyder "Det mudder der helbreder". Bentonit, Montmorillonit, Pascalite såvel som andre former for healing ler, blevet brugt af indfødte kulturer siden før den skrevne historie. De Amargosians (forgængerene til aztekerne), de indfødte i Mexico og Sydamerika anerkendte alle gavnen af ler. Helbredende mudder trækker ikke kun giftige materiale ud af kroppen, hvis det tages indtages reducerer det også smerte og infektion i åbne sår på både mennesker og dyr.

Kaolin - Pibeler i AlkaPod

Kaolin - pibeler:

Kaolin eller pibeler, også kendt som Kina ler. Kommer fra en høj bakke i Jingdezhen, Jiangxi provinsen i Kina. Selv om det blev brudt i den kinesiske provins, er mineralet første gang blev beskrevet som en mineralsk art fra Brasilien i år 1867.

Det er den uorganiske mineral ingrediens som er almindeligt anvendt i en række kosmetiske produkter. Disse produkter er berømte for deres olie-absorberende egenskaber, nedsat glans og gennemskinnelige egenskaber. De er perfekte til færdigbehandling af et fejlfrit udseende, da de er gode til at skjule fejl og mangler. Kaolin produkter er en perfekt primer til fedtet hud. Deres fordele udvide deres anvendelse i forskellige hudpleje og reparation behandlinger. Dens jordisk oprindelse supplerer menneskers hud med naturlige essenser, der frembringer fordelene i alle mineralske ingredienser.

Nano sølv pulver i AlkaPod

Nano sølv pulver:

Nano sølv pulver har en hæmmende effekt på snesevis af sygdomsfremkaldende mikroorganismer, som f.eks colibakterier, Neisseria gonorrhoeae, chlamydia trachomatis og så videre. Nano sølv pulver fremmer reperation af beskadigede epitelceller. Når det udsættes for vand er dens anti-bakteriel virkning meget mere styrket, mere befordrende for at forbedre vandkvaliteten.
Bemærk: Ovenstående beskrivelser er oversat fra producentens egen hjemmeside.