Hvad er AlkaPod?

AlkaPod er en transportabel rustfri beholder med 2 sæt filtre indeholdende 13 forskellige mineraler. På bare fem minutter kan AlkaPod ændre 300ml almindelig postevand til alkaliske og ioniserede vand.


dfdf

Maskiner der laver alkalisk og ioniseret vand er langt fra nyt og bruges i vid udstrækning både på hospitaler og i private hjem i Japan og andre lande i Østen. Det nye ved AlkaPod er det er en transportable enhed der kan fremstille dette vand alle steder, uden brug af energi eller andet.

AlkaPod kendetegn og fordele:

* Alkalisk Balance, løfter typisk pH fra 7,2 til 9,5.
* Negative ioner.
* Små molekyler.
* Lav og negativ ORP (redoxpotentialet)
* Infrarøde sten.
* Aktiv hydrogen.
* Antioxidant funktion som følge af den hurtige deoxidation proces fra magnesium og andre mineraler.

Filtrene

Filtrene i AlkaPod består af: Turmalin, zeolit, maifanshi sten osv. 13 former for mineraler som er nøje videnskabeligt sammensat for at matche den menneskelige sundhed meget nøje. AlkaPod har beskyttede rettigheder for sit design og patent for sine filtre. Læs mere om filtrene her.

Praktisk

* Tager 5 til 10 minutter at oprette basisk mineral reduceret vand.
* Brug af ugiftigte og uskadelige materialer for organismen.
* Mobilitet og stilfulde design gør AlkaPod unik, praktisk og nyttig til kørsel, rejser, kontor, skole, vandreture, fiskeri, sport, m.m.

Mineralindhold

* Mindre vand molekyleklynge, giver vandet gode absorptionsegenskaber.
* Hurtig opløsning og udskillelse af affaldsstoffer i kroppen.
* Turmalin sten skaber mange micro-elementer for kroppen.
* Deoxidation processen med aktivt brint.
* Sødt og blødt smagende vand.

Værdi og Hygiejne

* Ingen ekstra vedligeholdelsesomkostninger.
* Nem rengøring og vedligeholdelse.
* God antibakteriel evne på grund af sølv keramik og antibakterielle bolde.
* Topfilteret holder maksimalt til et 12-måneders forbrug baseret på 2-3 liter dagligt forbrug.

Hvor meget vand skal jeg drikke?

For at finde den daglige anbefalede mængde drikkevand du bør drikke, kan du divider din samlede kropsvægt i kilo med 30. Resultatet er, hvor mange liter vand du skal drikke hver dag. Så for eksempel en person der vejer 60kg bør drikke 2 liter vand om dagen.Med AlkaPod kan du skåne miljøet


AlkaPod skåner miljøet for plastikflasker.

Med AlkaPod kan du undgå at købe vand på plastflasker som skader miljøet.

Med AlkaPod kan du undgå at købe vand på plastflasker som skader miljøet og i stedet lave sundt vand ud af almindeligt postevand. Samtidig sparer det dig for besværet med at returnerer plastflaskerne.

* De fleste plastic vandflasker genanvendes ikke. Langt de fleste af de 1,5 millioner tons plast, der anvendes globalt hvert år til vandflasker ender på lossepladser, fordi mange flasker forbruges på farten, uden for hjemmet.
* Transport af vand på flasker med lastbil og jernbane brænder fossile brændstoffer og resulterer i frigivelse af tusindvis af tons af skadelige emissioner.
* Filtreringen og forarbejdningen af vand på flasker forbruger store mængder elektricitet.
* Den plast der anvendes til at fremstille vandflasker en polyetylentereftalat (PET) som stammer fra olie og genererer 100 gange den samme mængde giftige emissioner som den samme mængde ved fremstilling af glas.